cum sa scapi de muscatura de meduza

stiam eu ca baietzii astia din bahamas sunt batuti prea tare de soare in cap… dar nu credeam ca asta poate sa-ti dea idei de tratamente naturiste…

una dintre pericolele nevazute (sau semi-transparente) ale oceanului sunt meduzele (jellyfish). daca ai avut ghinionul sa te atinga una scapi fie doar cu o durere luuunga si o vanataie de toata frumusetea, fie cu mina sau piciorul paralizat. asta pt ca animaluztele sunt veninoase.

pina aici e stiinta. de acum urmeaza partea cu tratamentele babesti.

bahamienii sustin ca cel mai bun tratament e amoniacul. si cind esti la plaja nu umbli cu eprubeta dupa tine asa ca … amoniacul din urina te salveaza.

oare cine a avut ideea sa urineze pe mina dupa ce l-a intepat meduza?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*