comert de lux pt prosti

discutie pe o artera comerciala din nassau, bahamas: “am fost sa caut inel pt nevasta-mea si am gasit la un magazin ceva. am platit 2500 de dolari pe el. ma gandeam sa imi sun bijutierul de acasa, dar baiatul de la magazin mi-a facut o oferta atit de buna si mi-a zis ca nu platesc taxe si duty asa ca l-am luat imediat…”

pai asta e si ideea. cine cumpara din bahamas face cea mai mare prostie. oamenii astia au preturi de 3 ori mai mari decit in statele unite. asa ca isi permit sa lase chiar la juma pretu si tot sa iasa in cistig.

si daca iti zic de un inelush ca ar costa 5000 de para, dar ei il lasa “pt tine” la 55% te pot pacali…

si americanii sunt atit de creduli…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*