burete pt casti

stii cit de stresant este sa pierzi buretzeii aia mici de la castile de mp3 player sau sa iasa de fiecare data cind le folosesti…

ma gandeam daca a inventat cineva burete de vanzare. ca doar pt microfoane gasesti burete de schimb.

azi am cautat si am dat peste ei. se numesc earpads si costa 1.30 perechea, sau 7.50 setu de 6 bucati. bine, sunt o gramada de magazine cu preturi diferite, dar asta mi-a cazut prima data la google…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. apropo de buretzi si casti.. SonyEricsson walkman (de la w950i nush de la alte modele de walkman daca sunt la fel..) imi par tare ingenios facute. Sunt mai mici si au in loc de buretzeii niste gumitze. (rotogoale de cauciuc ). Ei bine.. pe langa faptul ca am primit la pachet un set de mai multe marimi, se fixeaza foarte bine, nu ies de pe casti doar daca tragi serios de ele si sunt extrem de comode. Mai am impresia ca suna diferit in functie de setul folosit (adic’ in functie de marimea cauciucurilor).
    Pacat ca nu au acelash fel de mufa sa le pot proba la iphone.

    Ai dreptate.. castile de iphone sunt mai elegante, albe.. si au cablul mai subtire cu un buton aproape insesizabil spre deosebire de astea de la sony ericsson ce au ditamai treptunghiul cu “panoul” de butoane. :)

    p.s. ma bucur ca la iphone 3G merg casti normale.. au facut tel de nu mai are gaura aia sa fii nevoit sa cioplesti din mufa ca sa incapa .. daca vrei alte casti. (asta acum am descoperit ca tot veni vb de casti..) Mie imi plac cum suna astea de iphone. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*