inca un site de video

daca trilu si neogen nu iti ofereau destule batai de cap acum rol.ro a lansat jucaria proprie de user gen content…

videomix.ro vine la prima vedere cu o calitate video putin mai buna. asta insa face filmuletzele sa se incarce mai greu. muuult mai greu.

ei vor sa vina cu ceva diferit asa ca pun pe prima pagina cele mai nou videoclipuri romanesti. e si asta o chestie.

si ca orice site care se respecta (vezi neogen pr0n), videmix vine cu user generated SEX videos. unele sunt la liber (cum ar fi alea cu laura andresan. de parca daca sunt muzicale nu e tot pr0n) si pt restu tre sa fii logat. si asta o sa-i opreasca pe minori? am vazut insa si filme “educative” gen: cum sa faci sex oral sau cum sa atingi sanii…

interfata are un web 2.0 look.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*