cola organica

in goana dupa chestii naturale, americanii au inventat Cola Organica. nu are cofeina, nu are zahar, nu are chimicale si nici gust de cola nu prea are.

are insa o altfel de cutie si un pret mai mare decit o cola obisnuita. si beau cucoanele fraiere din ea in speranta ca vor slabi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. eu numai cand vad ca scrie “soda” pe ea mi se face rau. chiar daca asta inseamna suc :D yeak

1 Trackback / Pingback

  1. ROMANIA INEDIT » Blog Archive » Una scurta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*