americanii invata sa sparga seminte

am alergat 15 minute intr-un mare magazin ca sa gasesc o punga de seminte. nu aveau decit una ratacita pe linga casa de marcat.

partea mai funny e ca americanii nu prea cumpara seminte pentru ca nu stiu sa le manince. sau cel putin atit de idioti ii cred vinzatorii de seminte de floarea soarelui. unde sunt tzigancile noastre cu paharu de 5 lei?

mareste pozele si citeste textele – vei afla care este procedura corecta de spart seminte si cum maninca profesionistii americani “bomboanele agricole”…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Stiam k americanii au nevoie d instructiuni pt orice in general, insa nu mi-am imaginat k orice, orice…:D

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. ROMANIA INEDIT » Blog Archive » Una scurta
  2. criza de napolitane | boio.ro
  3. “seminta americana” se intoarce | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*