portofelul Dosh

v-am povestit ca portofelul Dosh e primul pe lista de cadouri de craciun si iata ca il folosesc de citeva zile. prima impresie: arata la fel de bine ca pe site-ul producatorului. in plus… isi indeplineste rolul de portofel: tine cardurile si banii f bine.

btw, are exact aceeasi marime si forma ca un iPhone. portofelul vine si cu o carcasa de plastic dur, transparent care il protejeaza, dar pe aia nu o iau dupa mine.

merita 80 dolari? poate ca nu. dar e cel mai aratos portofel pe care l-am avut vreodata. daca e si trainic, atunci il voi considera o investitie buna.

6 Comments

  1. Dacă raportezi salariul lui Adrian cu preÅ£ul portofelului vei observa că nu sunt aÅŸa mulÅ£i bani cei 80 $. Zilele trecute am auzit pe cineva că a dat 200 E pe o geacă…

  2. Aici cred ca ai dreptate … mai ales atunci cand stai sa vezi si diferenta de salarizare intre tari … nu ma plang … ca toti Romanii ne plangem … da’ parca imi vine sa ma iau si sa ma tot duc … … …

  3. Acum … dupa 8 ore … un APARTAMENT … caci numai ce am facut plata … dupa cum spuneam in urma cu 8 ore la ultima bucata din avansul pt. apartament … asadar … am o casa in spate … si asta ma opreste … deocamdata … daca treburile merg in jos … F*** the apartment … si gata … atunci plec … da’ pt. inca 2-5 ani … mai stau sa vad cum evolueaza treburile … poate … poate … poate … porneste si firma mea … amarata ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*