portofelul Dosh

v-am povestit ca portofelul Dosh e primul pe lista de cadouri de craciun si iata ca il folosesc de citeva zile. prima impresie: arata la fel de bine ca pe site-ul producatorului. in plus… isi indeplineste rolul de portofel: tine cardurile si banii f bine.

btw, are exact aceeasi marime si forma ca un iPhone. portofelul vine si cu o carcasa de plastic dur, transparent care il protejeaza, dar pe aia nu o iau dupa mine.

merita 80 dolari? poate ca nu. dar e cel mai aratos portofel pe care l-am avut vreodata. daca e si trainic, atunci il voi considera o investitie buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Dacă raportezi salariul lui Adrian cu preÅ£ul portofelului vei observa că nu sunt aÅŸa mulÅ£i bani cei 80 $. Zilele trecute am auzit pe cineva că a dat 200 E pe o geacă…

  2. Aici cred ca ai dreptate … mai ales atunci cand stai sa vezi si diferenta de salarizare intre tari … nu ma plang … ca toti Romanii ne plangem … da’ parca imi vine sa ma iau si sa ma tot duc … … …

  3. Acum … dupa 8 ore … un APARTAMENT … caci numai ce am facut plata … dupa cum spuneam in urma cu 8 ore la ultima bucata din avansul pt. apartament … asadar … am o casa in spate … si asta ma opreste … deocamdata … daca treburile merg in jos … F*** the apartment … si gata … atunci plec … da’ pt. inca 2-5 ani … mai stau sa vad cum evolueaza treburile … poate … poate … poate … porneste si firma mea … amarata ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*