google – eau de toilette

google parfumepai se putea sa nu apara.

un brand cunoscut vinde orice… :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. de google imi e pur si simplu frica, nu vreau sa ma uit la googltTV, si nici sa conduc un googleCAR, si nici sa mang googleBREAD, stiu ca la multi vi se pare fun sa aveti o gramada de chestii pe care sa scrie google, dar ati observat ca google are o politica expansionista mai rau decat MS ?si inafara de Search, nu exista un produs bine definit. i hate google.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*