CityPodcast – Yes You Can – voluntariatul ca pasiune si ca meserie

Victor Maxim are oameni interesanti in podcast-ul Yes You Can – primul show dedicat voluntariatului din Romania. Daca saptamana trecuta a discutat cu Robert Urmosi, un avocat care este si lider la Cercetasii Romaniei, de aceasta data il aduce in fata microfonului pe Cosmin Barzan.

Il stiu si eu pe Cosmin. Este voluntarul serios care activeaza in domeniu de 20 ani. Acum se ocupa de problemele migrantilor care ajung in Romania, dar l-am vazut si la protestele impotriva ideii de Fracturare Hidraulica sau cele pro-Rosia Montana.

Iti recomand ambele episoade. Vei asculta niste oameni care si-au dedicat viata pentru a-i ajuta pe altii si o fac cu succes.

Episodul cu Robert Urmosi este aici:

Iar cel in care apare Cosmin Barzan urmeaza:

Yes You Can poate fi ascultat direct in iTunes, aplicatii precum Podcasts, Pocket Casts sau Overcast, precum si pe pagina Yes You Can.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*