CityPodcast – TechVolution cu Andrei Cismaru de la Bitdefender

Am zis ca la TechVolution discutam despre Apple dar si alte companii, asa ca astazi a venit randul unei alte companii. Este vorba despre Bitdefender, iar cel care vine in fata microfonului este Andrei Cismaru, omul care se ocupa de partea de Social Media a companiei.

Eu nu folosesc un antivirus pentru ca sunt pe Mac, dar imi place foarte mult ideea ca o companie romaneasca a reusit sa aiba succes intr-un mediu destul de greu in lume. Din acest an, ei trec si la partea de hardware cu Bitdefender Box – un device despre care ai zice ca este facut de Apple pentru ca ofera simplitatea si designul pe care l-ai asemana celor provenite din Cupertino.

Discutia mea cu Andrei Cismaru se refera si la ideea de social media in Romania sau despre cum sa faci asta pentru o companie de talia Bitdefender.

Asculta episodul 004 din TechVolution direct pe site sau pe iTunes. Eu folosesc aplicatia Overcast, dar Podcasts (iOS) sau Pocket Casts (Android sau Windows Phone) sunt la fel de bune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*