CityPodcast – DJ Olix de la Kiss FM vine la TechVolution

Am avut placerea sa discut cu Oliver Simionescu (DJ Olix) de la Kiss FM. El este omul care in timpul saptamanii pune muzica pe post, iar in weekend pleaca la drum prin cluburi pentru niste super petreceri.

Episodul 3 din TechVolution este unul in care discutam despre sculele necesare unui om de radio si unui DJ, de la mixer, la casti si pana la aplicatiile care il ajuta pe Oliver sa devina mai productiv.

TechVolution este show-ul in care vorbim despre tehnologiile, aplicatiile si serviciile online care ne plac, iar acest episod nu face nicio diferenta, chiar daca invitat nu este un developer. Olix este pasionat de munca lui si totul se intampla datorita tehnologiei.

Poti sa asculti episodul 3 din TechVolution pe techvolution.citypodcast.ro, in playerul de mai jos sau direct in iTunes, Pocket Casts sau Overcast.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*