CityPodcast – Yes You Can – “Voluntariat, serpi si delfini”


Voluntariatul inseamna uneori si grija pentru animale. Discutia lui Cosmin Barzan de la CityPodcast cu Elena Buhaciuc de la “Oceanic Club” este una care atinge niste subiecte interesante: miturile legate de serpii si broastele testoase de pe la noi.

“Oceanic Club” este o organizatie care are si activitati de Dolphin Watching la Marea Neagra, asa ca merita sa auzi niste detalii in plus despre o aventura care merita traita la vara.

Yes You Can este primul podcast despre voluntariat din Romania si face parte din reteaua CityPodcast.

Asculta si da mai departe!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*