CityPodcast – Yes You Can – Voluntari la orice varsta

Yes You Can show art

Yes You Can show art

Am ramas putin in urma cu prezentarea episoadelor din podcastul Yes You Can (Primul Podcast de Voluntariat din Romania), asa ca va spun acum ce puteti sa ascultati in ele.

Episodul 35 o are invitata pe Ana Boldea – o studenta la arte din Scotia care nu uita sa fie si voluntar atat acolo, cat si pe la noi. Este o experienta interesanta traita de o persoana aflata la inceputul carierei de voluntar.

In episodul 36, Cosmin Barzan o are invitata pe Nora Parlea, un om cu experienta care a lasat multinationalele si Transilvania natala si a venit in Dobrogea pentru o cariera cu totul aparte. Acum pune pe picioare bibliotecile rurale din Dobrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*