CityPodcast – Yes You Can – Mihaela Buzila si proiectele cu voluntarii din randul militarilor americani


Cosmin Barzan a discutat in episodul de astazi din podcastul Yes You Can (primul podcast de voluntariat din Romania) cu Mihaela Buzila de la Organizatia United Hands. Printre altele, ei ating si subiectul voluntariatului pe care militarii americani de la baza Mihail Kogalniceanu il desfasoara in Romania.

Asculta-l si da-l mai departe!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*