CityPodcast – Techvolution: Totul despre WordPress pentru developeri, bloggeri și podcasteri

WordPress Logo
WordPress Logo

Episodul 39 din TechVolution îl aduce din nou pe Răzvan Burz de la Burzcast pentru o discuție despre tot ceea ce înseamnă WordPress. Sunt convins că ai auzit de platforma WordPress dar încă nu îi cunoști toate secretele. Nici eu nu le știu. Sunt convins de asta, dar nu înseamnă că nu putem să le descoperim împreună.

Ascultă acest episod din podcastul TechVolution și nu uita să-l share-uiești pe Facebook sau Twitter. TechVolution face parte din rețeaua CityPodcast – prima rețea de podcasturi din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*