CityPodcast – Rate Card: de la project manager la fotograf

Am ramas putin in urma cu prezentarile pentru show-urile de pe CityPodcast, asa ca imi fac treaba sa va spun ca Victor Maxim a avut doi invitati care merita ascultati.

Alina Ursache este project manager la una dintre cele mai mari companii de publicitate de pe litoral. Ea a discutat cu Victor despre cum se administreaza clientii intr-o firma de publicitate. Aculta episodul cu ea pe ratecard.citypodcast.ro sau direct in acest articol.

Iar daca tot suntem la capitolul Rate Card, astazi a aparut un episod nou. De aceasta data, Victor are in studio un fotograf pasionat de fotografia pe film. Ei discuta despre relatia fotografului de produs sau de eveniment cu agentiile de media.

Rate Card este deja in iTunes sau in aplicatia ta preferata de ascultat podcast-uri. Da un Subscribe si nu uita sa pui un review pe iTunes. Ne ajuta sa aparem in fata si sa ajungem si la urechile altor ascultatori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*