CityPodcast – OriginALL – Tianu Burduja si proiectul i74


Sebastian "Tianu" Burduja

Episodul 29 din podcastul OriginALL este primul pe 2016. L-am inregistrat in urma cu o luna, dar am tinut sa-l dau in ianuarie, odata cu relansarea show-ului.

Sebastian “Tianu” Burduja este un student roman care a locuit si lucrat in SUA, dar a ales sa revina in Romania pentru a urma o cariera aici. Primul pas facut de el si de Fundatia Caesar (pe care o conduce) a fost sa lanseze proiectul prin care schimba modul de lucru al Parlamentului. Cu alte cuvinte… daca nu am putut sa gasim unii mai buni, macar sa-i controlam mai bine pe astia.

Iti recomand acest episod, cu atat mai mult cu cat proiectul i74 este in desfasurare si poti si tu sa semnezi pentru aceasta initiativa legislativa sau sa o explici altora si sa-i convingi sa semneze pentru ea. Poti sa dai mai departe si link-ul acestei postari. E mai usor sa asculti un interviu (audio) si sa-ti faci o parere.

OriginALL face parte din reteaua CityPodcast si este un podcast cu/despre oamenii inteligenti care schimba mentalitatea Romaniei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*