CityPodcast – ParenTips si povesti despre fericire

Duminica este ziua in care apare un episod nou din ParenTips, primul podcast din Romania dedicat parintilor.

Mihaela Sandu o are ca invitata in episodul 2 pe Andreea Ionescu. Ea este invatator, economist, broker pe Bursa de Valori Bucuresti, fotograf si mai ales mama.

Te invit sa asculti episodul din ParenTips pe CityPodcast sau in iTunes. Este genul de episod care merita ascultat atat de parinti cat si de bunici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*