CityPodcast – ALL Inclusive – Povestea Aeromania – singurul show aerian privat din Romania

Cristina Mitchievici

Aeromania este singurul show aerian privat din Romania. Are loc in fiecare vara pe aeroportul Tuzla din judetul Constanta si este locul in care ajung cateva mii sau zeci de mii de spectatori. Acolo nu vezi doar avioane care fac acrobatie, ci si masini retro, ai mancare bio, un loc de joaca pentru copii si un super concert rock.

Cristina MitchieviciAm mentionat ca e totul gratuit?

Am discutat despre povestea Aeromania cu Cristina Mitchievici, event managerul acestui spectacol unic.

Sunt cateva pasaje foarte interesante acolo. Bruce Dickinson de la Iron Maiden a participa la una dintre primele editii ale acestui show si a zburat cu un avion cu care se stropesc recoltele cu substante chimice. O adevarata aventura!

ALL Inclusive este podcastul de turism din CityPodcast – prima retea de podcasturi din Romania. Asculta si nu uita sa dai SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*