CityPodcast – ALL Inclusive despre vacante pentru o viata

Episodul 2 din ALL Inclusive explica ideea de vacanta pentru o viata. Am avut-o invitata in sudio pe Virginia de la Blaxy Premium Resort. Eu m-am intalnit cu acest concept in SUA si acum il vad si in Romania, pe litoralul Marii Negre.

Asculta-l in playerul din acest post sau pe allinclusive.citypodcast.ro. Vei intelege cum poti sa beneficiezi de un apartament la mare pe viata, dar poti si sa intri in industria celor care subinchiriaza acel apartament pentru a beneficia de profit sau vacante in alte locatii din lume.

Episodul este disponibil si in iTunes sau in aplicatia ta favorita de ascultare a podcast-urilor. Mie imi place Overcast, dar Podcasts sau Pocket Casts sunt la fel de bune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*