Cisco Cius – iPad-ul cu Android OS

In primul rind, cum poti sa prezinti un produs stind la o masa? Duduia asta parca prezinta stirile locale la o televiziune din anii ’90. Si putea si ea sa aiba un ecran functional.

Cisco Cius vine peste un an cu niste capabilitati interesante. WiFI a/b/g/n, conexiune 3G/4G si bluetooth 3.0. Jucaria, cu un ecran de 7 inch, va rula Android OS. Cisco ii mai pune si USB si o placa de retea. Pare mai groasa decit un iPad si va avea un telefon fix pe post de dock. Sper ca toate functiile si capabilitatile vor fi in tableta, nu in telefonul de pe masa.

Cisco sustine ca Cius va avea o baterie detasabila care tine pina la 8 ore, procesor Intel Atom de 1.6 Ghz si memorie flash de 32GB.

Cius va fi bun pentru video conferinte si va rula o versiune de Firefox mobil. Jucaria o sa aiba 2 camere – cea din fata este HD si are Zoom, iar cea din spate are 5 megapixeli.

Nu cred ca o astfel de jucarie inlocuieste iPad-ul. Da, va fi un video telefon performant cu ecran detasabil. Android OS este pe el ca sa aiba acces la aplicatii din Appstore-ul lor. Astept sa ma pronunt cind voi tine in mana un Cius.

Apropo, se citeste “Sias”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Pare un produs destul de bunicel. Sunt fan si utilizator Apple dar produsul asta este destul de competitiv. De asta Jobs este atat de suparat pe cei de la Google – mai intai au concurat cu Apple in ceea ce priveste telefonia, acum sustin un concurent al iPad-ului. … hmmmm!

  2. poate produsul lor e ok,dar prezentarea lasa de dorit! si andreea esca o facea mai bine…da stai putin suntem la stiri cumva ?:))

  3. Cisco tinteste in alta parte, vrea sa lege utilizatorii de rand cu profesionistii in retelistica, tot ce face Cisco e sa creeze o linie completa de echipamente de retea, sa poti lua totul de la ei, routere, switch-uri, servere, telefoane Voip si acum…o strutzo-camila pda/telefon/gadget . Bravo Cisco !

  4. Mamaa. Nici nu am avut rabdare sa il urmaresc pina la final. Sa faci o prezentare stind pe scaun si mai ales fara macar sa pornesti marele device !!! Eu cred ca o gluma toata prezentarea asta.
    Si mai ales numele!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*