inventii in maieu

nu as fi crezut ca se poate inventa ceva nou in domeniul lenjeriei de corp. mai ales cind e vorba de un maieu.

zilele trecute am gasit un maieu care era prezentat ca fiind “fara eticheta care te zgarie” wtf? si maieul e chiar confortabil. materialul e poate acelasi, dar producatorul a renuntat la etichetele de sub ceafa, sau cele de pe interior, pe margine pe care oricum le tai cind il probezi prima data.

informatiile alea legate de spalare, marime si altele sunt inca printate (pe interior, direct pe maieu).

smart. e genu de reclama despre care te miri ca nu a folosit-o nimeni pina acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Salut Adrian,

    Prima problema a sotiei mele este taiatul etichetelor atasate mai ales pe partea de confectie/tricotaj care acopera gatul…sau ma roaga pe mine sa o tai, dupa ce ase imbraca, cand simte zgarietura…asa ca unele persoane chiar sunt deranjate de eticheta….pentru ca nu are sens: stii ce marca/brand ai cumparat, oricum nu ai ochi la ceafa sa iti citesti eticheta, marimea ti-ai ales-o la achizitie, nu este cazul sa ti-o reamintesti ori de cate ori iti vezi bluza/camasa, iar instructiunile de spalare, de cate ori le-ai citit sau respectat la folosirea masinii ? stii ca este bumbac, sintetic, simti si la pipait, si o persoana ingrijit isi spala des articolele de imbracaminte, asa ca la 35-45 grade este ok..deci nici de instructiuni nu este nevoie…nu mai spun de curatat….deci ideea este corecta…la revedere etichete, imprimeu…adio zgarieturi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*