cine de la cine fura?

evz zice ca iPhone se vinde in carrefour. il citeaza pe alex radescu cu blogul lui. (mda, nici eu nu am auzit de el).

alex radescu scrisese cu o zi inainte in jurnalul.

nici unu dintre ei nu spune ca informatia a aparut pe boio.ro inca de pe 18 martie. e greu cu sursele astea… greu sa recunosti ca ti-au luat-o altii inainte.

poza de alaturi am dat-o ca sursa in postul de pe 18 martie cu linkul original de pe un forum romanesc.

[info primita pe mail de la Ionut Butnaru. 10x man]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. man, inteleg ca vrei sa fi recunoscut in .ro ca ‘guru’ al iphone-ului dar esti exagerat la faza asta. chiar crezi ca doar o persoana a vizitat magazinul ala si a vazut telefonul acolo? cum nici tu nu ai auzit de tipul ala, la fel de bine este de presupus ca nici el nu a auzit de tine si de stirea pe care ai dat-o pe 18. Care nici macar nu a fost prima, ea fiind preluata dintr-un forum

 2. @killme: nu vreau sa fiu recunoscut ca guru. am zis eu ceva de genu asta? :))

  nici nu am monopolul info despre iphone in romania, nici nu am descoperit eu iphone in carrefour.

  e vorba de altceva. dar poate nu ai inteles.

  eu l-am descoperit prin alte parti, dar asta nu conteaza….

 3. @killme – Pe Boioglu gasesti TOATE informatiile pe care le vrei despre IPHONE- de cand a aparut si pana acum…Mai sunt si oameni ca toti oamenii care vad un iphone in magazin si WOW, sunt primii care au vazut asa ceva, dar nu e chiar asa…daca citesti boio.ro o sa vezi CATE zeci de postari si comenturi sunt pe tema asta…de aceea adi nu se vrea “guru” dar trebuie sa recunoastem-este CEL care a raspuns tuturor intrebarilor legate de iphone , este PASIONAT de asta asa ca….Sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului.

 4. Ne place sa furam! de ce ne acuzam? toti asta exersam! ca niste elevi cuminti exersam ceea ce in jur vedem stim sa aplicam, spaga nu luam este traditie cine’i bun e prost este definite facem tot sa ne fie noua bine de asta n’am incredere decat in mine …eeee romaneste daca toata lumea o face de ce mai vorbeste ?

 5. Stiu ce a scris despre iphone pt ca il citesc de mult timp ;)
  Doar ca nu e obligatoriu ca ceilalti sa il citeasca. Omul ala e posibil sa fi vazut cu ochii lui si s-a sesizat. A scris articolul fara ca sa mai verifice daca altcineva a mai scris despre asa ceva.
  Ca un alt exemplu: asta seara am fost in auchan si am gasit niste piept de pui cu etichete dubioase.
  Poate mai este un blogger care a scris despre asta, nu am gasit nimic la o scurta cautare pe google, poate nu il indexeaza asa de repede. Inseamna ca am copiat si nu am spus sursa? Nu.

 6. de 2 saptamani am vazut si in carrefour la cluj iphone 8 gb la vreo 22 – 23 mil. scump, doamna, scump. dincolo era mai ieftin

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*