lista de cumparaturi pt state

ce iti iei la tine cind pleci pt 6 luni din tara?

laptop cu bateria plina, iphone cu bateria plina si citeva filme si o gramada de muzica, 4 conserve pate de ficat si placinta cu brinza romaneasca : )

da mah, americanii nu au auzit de placinta cu brinza. ma refer la d-aia cu brinza sarata nu combinatii ciudate gen brinza cu … gem de guava

update: si tzuica romaneasca de la Ciucurova pentru prieteni : P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. NU UITA cateva pliculete cu BORS pentru ca eu am suferit asa tare in italia ca nu gaseam pe nicaieri….nu sunt eu o “ciorbo-maniaca” , BUT GOD i had a MOMENT in which i thought i will die without my mom’s soup !!!!!!!!!!!

  2. Stii că părinÅ£ii mei se ocupă cu Å£uica…am cazan de Å£uică.E o tradiÅ£ie moÅŸtenită de la bunici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*