1-0 pt PSD la batalia electorala online

NU sunt fan psd. asta ca sa fie bine inteles de la inceput. dar in situatia actuala din tara, cind alegerile sunt atit de aproape cred ca psd s-a miscat natural. mult mai natural decit basescu sau pd. 

si cind zic asta ma refer la site-urile celor 2 partide si al lui basescu. site-ul pd e in constructie de ceva timp si nu da semne ca se trezeste. site-ul lui base cind merge cind nu. iar atunci cind merge nu are decit un forum. spre deosebire de toate cele de mai sus, site-ul psd pare sa fi fost gandit cu ceva vreme inainte. e bine structurat (te anunta ca anumite pasaje sunt inca in constructie) si ce mi-a atras atentia este viitorul blog al lui Mircea Goana. deocamdata link-ul te trimite tot catre psd.ro dar sunt curios ce si cum va scrie candidatul social democrat in el…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » geoana pe blogspot
  2. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » google bomb pentru prostanacul

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*