Cine a zis ca Samsung copiaza Apple?

Doua scurte:

Un magazin Samsung din Italia a umplut peretele de icoane de aplicatii. Printre ele si cea de AppStore sau Safari din iOS.

In acelasi timp, Samsunga lanseaza accesorii noi pentru incarcarea telefoanelor lor mobile. Nu stiu de unde imi pare cunoscut…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Auzisem ca au fost dati in judecata cei de la samsung pentru ca au copiat intocmai tableta de la apple in prima lor versiune.
  Astia de la samsung nu mai stiu cum sa faca ca sa para si ei mai buni ….

 2. pay pe perete sunt expuse pur si simplu niste icoane de branduri.. nici restul lor nu sunt facute de samsung.

 3. @ionut: chiar nu vrei sa intelegi, nu?

  Icoanele de pe perete sunt de aplicatii mobile. E evident ca icoana de Facebook e facuta de Facebook dar exista in forma aia pe terminalele mobile facute de Samsung. Safari mobile si AppStore nu exista pe telefoanele lor.

 4. Eu cred ca vom vedea sincronizarea telefoanelor Samsung prin Itunes si noul lor browser mobil va fi Safari :)))))

 5. Da copiaza… dar cine draculuio face ma hardwareul de la ipad 2? nu samsung? ahi 90 % din hardware… totusi!…

 6. @Dan B.: Samsung urmeaza specificatiile Apple pt anumite piese. La fel ca si multe alte companii care fac piese pentru iPhone, iPad sau Mac. Asta nu le da dreptul sa copieze.

  E ca si cum Foxconn (compania care fabrica si, in consecinta, are acces la iPhone si iPad cu cel putin 4 luni inainte) ar putea sa copieze iPhone 5 si sa scoata clonele pe piata cu 2 luni inaintea Apple.

 7. @ionut: nici telefoanele Samsung nu sunt facute cu integral cu piese samsung si nici asamblate numai in fabrici Samsung. Macar Apple isi face procesoarele.

  Ca sa nu mai discutam de faptul ca Samsung nici macar nu isi “fabrica” singuri Sistemul de Operare. Il imprumuta de la Google sau de la Microsoft :)

 8. fara suparare, am un prieten are Samsung galaxy S2 .. deci tonu de apel de mesaj si de sonerie SUNT pe langa altele, exact acelea de la iPhone marimba si Tri-Tone … hai mai ca e clara treaba ca is copiate toate dupa iPhone . Cine a scos primu smartphone cu touchscreen ? samsungu sigur nu..

 9. si butcher: fara suparare Samsung Galaxy S2 e varza. Deci iPhone 4 , cu toate ca nu are Dual core si alte magarii … are niste erori si probleme ce face ca iti vine sa-l arunci. La fel si galaxy S1 . Eu am prieten foarte buni cu Galay 1 si 2 si amandoi se plang. Degebea are ecran cat televizoru si procesor.

 10. @butcher: daca iPhone 4 nu ar fi fost suficient de bun dupa un an si jumatate de la lansare nu ai fi stat pe ganduri si ai fi luat un Samsung Galaxy S2, nu? Ca sa nu mai zic ca odata cu iPhone 5 toata lumea o sa uite de Samsung, HTC sau Motorola pentru inca un an.

1 Trackback / Pingback

 1. Despre copiat , nu la scoala! :) | Lumea lui TzaCaNeL

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*