Photoshop e mic copil

Ce faceai in 1987? Eu eram ocupat cu clasa a 2-a.

Rusii, in schimb, aveau deja un Super Photoshop pe vremea cind nici nu existau sisteme de operare capabile sa ruleze astfel de programe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eram in clasa a VII-a (iuhuuu…ce vremuri :))) si nu cred ca vazusem inca vreun computer, dar avem un ceas de mana cu calculator… hehehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*