Jailbreak pentru iOS 5 beta1

M-am plictisit deja de toate cererile de iOS 5. Oamenii vor sa-l instaleze. Nu-l recomand nimanui. Nu pentru ca nu ar fi un sistem de operare bun ci doar pentru ca este in Beta 1. Beta este destinat doar developerilor – oameni care vor sa faca aplicatii compatibile cu iOS 5 sau oameni care au nevoie sa-l testeze pentru bug-uri.

Tu NU esti unul dintre ei daca nu ai deja cont de developer si o aplicatie in pregatire!

Faptul ca DevTeam a scos astazi o metoda de Jailbreak pentru iOS 5 beta 1 – redsn0w 0.9.8b1 compatibil cu iPod Touch (gen 3 si 4), iPad 1, iPhone 3GS si 4 – nu inseamna ca trebuie sa te apuci sa instalezi iOS 5. Solutia de Jailbreak nu inseamna ca exista si Unlock sau ca toate aplicatiile din Cydia sunt compatibile cu noul iOS

Jailbreak-ul este pentru developerii de aplicatii din Cydia care vor sa lucreze la compatibilitate.

Tu NU esti unul dintre ei!

In plus, solutia de Jailbreak propusa de DevTeam este una Tethered si ca sa ajungi la iOS 5 trebuie sa faci update de baseband, asa ca ai toate sansele sa te alegi cu un telefon nedeblocabil (daca nu e deja factory unlocked.) Trebuie sa ai si iTunes 10.5 beta, un Mac si UDID de developer.

update: DevTeam a scos si redsn0w pentru Windows compatibil cu iOS 5 b1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. am reusit si i-am pus firmware-ul direct din itunes si spre norocul meu este neverlocked,
    iar jailbreack-ul l-am facut cu redsn0w, si am folosit linkul ce mi lai dat cu suportul tehnic.
    tin sa multumesc pt tot ajutorul de pe acest sitt, chiar este folositor si de mare ajutor pt cei ca mine care isi prind urechile!!!
    cer scuze daca am postat unde nu trebuie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*