iOS 4.3

Prima beta a noului OS a fost trimisa deja developerilor.

Userii de iPhone 3G si iPod G2 trebuie sa-si ia adio de la update-uri. Ei nu au fost inclusi in gasca celor care primesc 4.3. Asta nu inseamna ca trebuie sa plangi. Update-ul nu este unul major pentru iPhone, ci mai mult pentru iPad.

La prima vedere, el aduce Personal Hotspot in Meniul de setari de la telefon.

Pe iPad avem gesturi noi: 4 degete in sus iti arata multi-task bar-ul. 4 degete la dreapta sau stinga navigheaza intre aplicatiile deja deschise. Exact ca pe Mac. In plus, butonul din dreapta sus redevine unul de Orientation Lock (la alegere)

[Screenshots: Cristian Ivan]

10 Comments

 1. Epic fail! :)) scuze adi , dar nu m-am putut abtine de la un post :))

  ” Atunci cand va fi gata. ” :))

 2. Sper ca orange nu o sa faca figuri la wi-fi hotspot ,in rest ar fi fost fain sa fie si pentru iPhone o modalitate de a naviga in aplicatii fara sa abuzez de butonul home ….nu stiu daca o sa ma tina un an deja l-am stresat cam mult .

 3. UAU ,am vazut noile gesturi pentru iPad de pe iOS 4.3 pe engadget ,tocmai a inceput sa ma tenteze iPad-ul ,sunt curios ce va aduce iOS 5+ si iPad 2 ………chiar devine interesant acuma .

 4. Personal Hotspot era necesar tinand cont de ce bani se cere pe MyWi. Folosesc aceasta functie extrem de rar dar sa o am in SO integrata (internet-tethering) mi se pare de bun simt in 2011 la un smart phone. Apropo de smartphone , stiti ce e ala ?

 5. Nu înțeleg unde e fail. Se știe că Apple nu e foarte generos cu datele de lansare, iar cea mai bună aproximare chiar este „atunci când va fi gata” :)

 6. Eu sincer nu am crezut ca o sa ramana la stadiu la care sa lansat numai ca abia acuma devine interesant si devine mai greu sa fie comparat cu un iPod touch gigant .
  Cred ca in cativa ani apple va inlocui OSX cu o versiune mult mai complexa si elaborata de iOS ,este destul de greu sa transformi OSX intr-un sistem multitouch ,devine mai convenabil sa creezi un sistem de la 0 ,deja primi pasi s-au facut .

 7. Pare ca tehnologia asta nu mai stie unde sa se opreasca! Poate o sa putem trimite si SMS-uri de pe iPad, mai ales ca Vodafone mi-a dat cateva gratuit pe cartela de 3G. Iubesc gesturile de pe mac….nu mai pot fara ele…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*