iOS 4.3

Prima beta a noului OS a fost trimisa deja developerilor.

Userii de iPhone 3G si iPod G2 trebuie sa-si ia adio de la update-uri. Ei nu au fost inclusi in gasca celor care primesc 4.3. Asta nu inseamna ca trebuie sa plangi. Update-ul nu este unul major pentru iPhone, ci mai mult pentru iPad.

La prima vedere, el aduce Personal Hotspot in Meniul de setari de la telefon.

Pe iPad avem gesturi noi: 4 degete in sus iti arata multi-task bar-ul. 4 degete la dreapta sau stinga navigheaza intre aplicatiile deja deschise. Exact ca pe Mac. In plus, butonul din dreapta sus redevine unul de Orientation Lock (la alegere)

[Screenshots: Cristian Ivan]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Epic fail! :)) scuze adi , dar nu m-am putut abtine de la un post :))

  ” Atunci cand va fi gata. ” :))

 2. Sper ca orange nu o sa faca figuri la wi-fi hotspot ,in rest ar fi fost fain sa fie si pentru iPhone o modalitate de a naviga in aplicatii fara sa abuzez de butonul home ….nu stiu daca o sa ma tina un an deja l-am stresat cam mult .

 3. UAU ,am vazut noile gesturi pentru iPad de pe iOS 4.3 pe engadget ,tocmai a inceput sa ma tenteze iPad-ul ,sunt curios ce va aduce iOS 5+ si iPad 2 ………chiar devine interesant acuma .

 4. Personal Hotspot era necesar tinand cont de ce bani se cere pe MyWi. Folosesc aceasta functie extrem de rar dar sa o am in SO integrata (internet-tethering) mi se pare de bun simt in 2011 la un smart phone. Apropo de smartphone , stiti ce e ala ?

 5. Nu înțeleg unde e fail. Se știe că Apple nu e foarte generos cu datele de lansare, iar cea mai bună aproximare chiar este „atunci când va fi gata” :)

 6. Eu sincer nu am crezut ca o sa ramana la stadiu la care sa lansat numai ca abia acuma devine interesant si devine mai greu sa fie comparat cu un iPod touch gigant .
  Cred ca in cativa ani apple va inlocui OSX cu o versiune mult mai complexa si elaborata de iOS ,este destul de greu sa transformi OSX intr-un sistem multitouch ,devine mai convenabil sa creezi un sistem de la 0 ,deja primi pasi s-au facut .

 7. Pare ca tehnologia asta nu mai stie unde sa se opreasca! Poate o sa putem trimite si SMS-uri de pe iPad, mai ales ca Vodafone mi-a dat cateva gratuit pe cartela de 3G. Iubesc gesturile de pe mac….nu mai pot fara ele…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*