pwnage tool 2.0

…e aproape gata de lansare. dev-team are vesti bune pt utilizatorii de iPhone classic si ofera sperante viitorilor useri de iPhone 3G.

PwnageTool 2.0 will support:

iPhone (1st Gen) with 2.0 – Activated, Unlocked & Jailbroken, (with support for third party applications).

iPod Touch with 2.0 – Activated & Jailbroken, (with support for third party applications).

iPhone (3G) with 2.0 – Activated, Jailbroken (with  support for third party applications).

ceea ce trebuie sa stii despre pwonage tool este ca functioneaza diferit fata de Ziphone.

incerc o explicatie pe interesul tuturor: daca Ziphone debloca software-ul existent pe telefon modificind ceea ce era deja instalat pe iPhone de la mama lui, Pwnage iti inlocuieste firmware-ul cu unul modificat care ulterior e deblocat.

stiu ca exista tot felul de discutii pe net despre “care e mai bun”. well, mai bun e ala care iti face telefonul sa mearga atunci cind ai nevoie de el si care e suficient de usor de folosit.

btw, daca nu vrei sa umbli la software exista si varianta cu “folie” gen next sim pt iPhone 3G. singura problema e ca o asemenea folie costa aproape 400$ si ca apple poate sa “inchida portita” doar cu un simplu firmware upgrde. scump, hackere… scump….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. nu ma risc inca sa fac update la 2.0 mai astept 1-2 luni sa vedem daca este sigur sa fac asta.

  2. abia astept sa pot sa-mi pun SAFE 2.0 pe iPhone clasic – cu jailbreak, activate & unlock !

  3. am si eu o problema am instalat prin wi-fi o tema si acum isi da restart singur
    nu mi se mai deschide deloc apare doar emblema de la apple si restart (calculatorul nu-l mai vede deloc). pls help.

  4. @sorin: cauta tutorialul de intrat in iPhone prin SSH fara WIFI (a fost publicat pe boio.ro pe 4 august) si sterge tema respectiva.

    probabil ca tema sau programul care o aplica intra in conflict cu alteva. daca nu se rezolva, doar un restore te mai ajuta.

1 Trackback / Pingback

  1. iPhone 3G la o saptamana de la lansare | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*