bresa de securitate la google

am zis intotdeauna ca sunt fan al google si al produselor lor, dar cind vine vorba de securitate e altceva. nu am cine stie ce mari secrete de ascuns, dar parca nici nu vreau pe oricine in inbox-u' meu.

gindeste-te ca cineva poate sa-ti citeasca bucati de mailuri din gmail, sa vada ce ai cautat pe google, sa-ti modifice documentele din spreadsheets sau poate sa modifice, sa posteze in locul tau pe blogu de la blogspot…

da. este posibil sa-ti faca asta fara sa aiba parola ta. un baiat de buna credinta a descoperit problema si a semnalat-o lui google. sper ca angajatii companiei sa se miste la fel de repede ca si cu povestea din gmail, dinainte de anu nou…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*