CFR Călători pune gratuit la dispoziție pasagerilor, din trenurile IC, Wi-Fi la viteză 4G furnizat de Orange Business Services

Tren. FOTO CFR Călători

CFR Călători pune nevoile de călătorie ale pasagerilor pe primul plan și, pentru a ține pasul cu solicitările lor, împreună cu Orange Business Services, furnizează Wi-Fi la viteză 4G în toate trenurile Intercity, în cadrul unui proiect pilot.

Astfel, CFR Călători a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity. Indiferent de rețeaua de telefonie mobilă utilizată, pasagerii au acces gratuit și nelimitat la internet pe toată durata călătoriei.

Cum poate fi accesat WiFi-ul gratuit de la bord-ul trenului CFR Călători?

După urcarea în tren, se deschid setările Wi-Fi pe dispozitivul mobil.

La pornirea Wi-Fi-ului de pe dispozitivul mobil, în lista de rețele disponibile va apărea „Wi-Fi CFR”.

Se va selecta „Wi-Fi CFR” pentru conectarea la rețea.

Se va intrduce parola afișată la bordul trenului şi conectarea este finalizată.

Pentru ca toți pasagerii CFR Călători să fie în siguranță online, soluția Business Wi-Fi Mobile furnizată de către Orange Business Services are inclusă și opțiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, și a aplicațiilor care generează un trafic intens de date și pot afecta experiența altor călători.

În același timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu opțiuni utile și pentru echipele CFR Călători, care pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu și pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea soluției de către Orange Business Services a fost făcută alături de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil și Smart Tracking.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*