VIDEO Un nou mod de a suna pe telefonul cuiva. Facebook lansează “CatchUp”

CatchUp pentru iOS
CatchUp pentru iOS

OK, este și un mod prin care Facebook îți află numărul de telefon și are acces la toate contactele tale. Dacă nu vrei să-l dai, atunci poate că nu vrei această aplicație.

CatchUp nu te obligă să ai un cont de Facebook. Poți să să îi dai acces la contacte și apoi îi vezi pe toți cei care sunt disponibili. Poți să faci grupuri sau să te alături unora existente.

Îmi place ideea că ne vom baza din ce în ce mai mult pe o conexiune de net pentru apelurile de voce și/sau video. Dar parcă nu aș vrea să dau toata agenda mea (am 2179 numere în agendă) unui Facebook.

CatchUp pentru iOS este în AppStore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*