ceva lipseste de la gsp.ro

cristi zice ca gazeta ii relanseaza imaginea online. gsp.ro urmeaza sa apara in noul format de astazi.

stiu ca e un pas, dar ceva inca lipseste gazetei online. site-ul se incarca destul de greu (mai ales daca  nu ai o conexiune atit de buna, cum am eu acum) si asta nu e in favoarea lor. titlurile articolelor sunt prea mari fata de corpul de litera propriu-zis si parca sunt aruncate cu lopata in pagina…

pacat, ca doar au destui oameni acolo care stiu ce e aia imagine… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*