blog la eMAG

baietii de la eMAG si-au facut blog de companie. ca tot e la moda. si ca orice blog de companie care nu stie unde vrea sa ajunga care se respecta, are pe el stiri de tv cu reclame la firma proprie.

din graba sau de foame mai maninca o litera pe ici-colo si isi comenteaza intre ei posturile…

nu am inteles o chestie…cum e cu vechiul testament si cu intel centrino :) ce zici de paragrafu asta cu vigule inainte de "si" si exprimare de dascal de biserica…

"La inceput nu era nimic. Plictisit, Omul a facut desktopul si laptopul. Si ele aveau multe in comun, si procesoarele lor erau asemeni. Si Intel a spus : Sa se faca procesor de notebook ! Sa i se schimbe structura, ca el sa consume putina energie, pentru ca Omul sa fie fericit. Si se facu procesor de notebook. Si astfel Omul a fost liber! A luat laptopul dupa el, si mult s-a bucurat ca poate sa il foloseasca oriunde vrea el. Dar intre timp, Omul s-a plictisit. Caci Omul vroia sa faca mai multe, si era tot mai insetat de cunoastere si putere ….( a se citi putere de procesare )

Si Intel a spus: Sa se faca doua! Si se facura Duo…"

ce rau sunt…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*