cautare cu dichis

Ask a relansat ideea de motor de cautare aducind skin-uri si alte briz-briz-uri pentru pagina lor principala. nu arata rau, zic eu si nici nu se misca mai greu din cauza asta.

problema e ca atunci cind cauti ceva (functia principala a website-ului in cauza) rezultatele sunt cam aiurea. mda, stiu… "e algoritmul" :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » obiceiuri de presa online

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*