cel mai subtire laptop

intel laptopintel vrea sa lanseze cel mai subtire (si bineinteles portabil) laptop din lume si asta inaintea apple. 

primele imagini sunt intr-adevar atragatoare. ce vedeti aici sunt doar prototipuri pentru ca nu a fost ales inca un producator.

cine va face insa pasul asta va da peste nas apple pt ca jucaria are wi-fi, carcasa de magneziu, camera video si microfon de calitate superioara incorporate, senzorii ajusteaza automat luminozitatea ecranului si un ecran micutz pe capac, care te ajuta sa-ti verifici mailul si sa iei un contact fara sa mai deschizi computeru. 

laptopul va avea doar 17 mm grosime si va fi dotat cu un flash-drive in loc de hard-disk drive.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ä‚sta-i “concept”. N-o să-l scoată-n veci. Abia aÅŸtept cum puÅŸcă de căldură, imediat ce-l porneÅŸti. Åži ce capac, be?!

    (să nu-mi vie-n mail reply, că te sparg; stei să deselectez)

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » cel mai subtire laptop devine realitate

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*