jocuri pentru lumea a 3-a

asta le mai lipsea copiilor din africa: jocuri pentru laptopurile de 100 de dolari. oricit de "educationale" ar fi ele, nu cred ca programul "one laptop per child" are nevoie de jocuri. 

in felul asta o sa primeasca si un counter strike, ca sa invete si ei cum e cu impuscaturile virtuale… ca doar sunt copii si au nevoie si de distractie nu numai de scoala…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*