Cel mai bun pret pentru iPhone 4S in Romania

Operatorii GSM din Romania lanseaza de astazi iPhone 4S. Terminalele vin la preturi cuprinse intre zero si 564 euro, insotite de un abonament incheiat pentru doi ani.

La un calcul rapid, cel mai ieftin iPhone 4S platit “in rate” timp de doi ani costa 809 Euro, la Vodafone. Cu alte cuvinte iei iPhone 4S la un pret acceptabil, dar dupa aceea platesti un abonament mai mare decit altele timp de doi ani.

Singura problema este ca iPhone 4S pare sa fie blocat in retea. Daca ai gasit un pret mai bun la alti operatori de telefonie din Romania lasa doua vorbe in comentarii. Nu discutam de teparii sau de magazinele online care il aduc in tara fara acceptul Apple.

PS: Mi se pare OK faptul ca Vodafone pune toate preturile pe un tabel. Orange le ascunde pe alte pagini, asa ca iti face cautarea mai grea. Intre timp Cosmote nu pare hotarat sa accepte precomenzi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. @Boio Și cam câti MB aveai incluși în acel abonament de 1,5 euro/lună? Căci fără net pe iPhone…

 2. Deci, eu am achitat deja la Orange 778 LEI (179 EUR) pentru iPhone 4S.
  Conditii: prelungire contract pe 24 luni si abonament MySmartphone – 14,99 EUR/luna in care am incluse 1000 MB/luna, 100 SMS, 100 MMS, optiunea modem pt iPhone si tarife speciale internationale.

  Total in 2 ani: 539 EUR

 3. Salut Boio! Eu as vrea sa-l achizitionez la liber. Da/mi un sfat, te rog, de unde as putea sa-l iau? Nu pot sa plec in strainatate, dar ma gandesc ca daca il comand imi poate fi expediat din UE, nu? Poate e aiurea intrebarea, caz in care imi cer scuze. Respect.

 4. eu astept ianuarie februarie, cand intra in vigoare noile tarife (directive europene) daca tot e sa fac pe 2 ani..si da Orange ruls.

  ps. imi place aia cu “selecteaza 2 ani” de parca ai avea si alta varianta :)

 5. @Cata: nu. de obicei, un telefon cumparat din Apple Store US este expediat doar in US. Si asta e regula generala peste tot. Poti sa incerci pe eBay sau sa apelezi la cineva care merge intr-una din tarile unde se vinde la liber.

 6. salut. am un iphone 4s si am intimpinat urmatoarea problema: m am trezit ca toate contactele mele au disparut. ai idee ce se intimpla?
  multumesc.

 7. @floria: Contactele nu au cum sa dispara singure. In plus, ele au back-up pe computer sau pe iCloud. Incearca sa verifici setarile si sa vezi daca nu ai umblat cumva pe iCloud. Daca nu mai sunt in contul tau de iCloud, verifica si in computer, in aplicatia unde iti salvezi de obicei contactele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*