internet explorer 8 FAIL

…cel putin la capitolul prezentare.

in video-ul introductiv Microsoft zice ca de acum poti sa iti vezi site-urile preferate chiar daca ele nu au fost updatate pentru IE8. de cind trebuie eu sa-mi updatez un site pentru ca Microsoft lanseaza inca o mizerie?

apoi, de ce astupa MS siglele de pe toate laptopurile si computerele pe care le foloseste in filmele de prezentare? Dell ar trebui sa lanseze acum jucarii cu Windows si sa stearga toate referintele la numele sistemului de operare?

si una de final: uite ce fata are asta din poza cind vede IE8. ii citesti “WTF” pe buze. si mai e si fan britney spears…

nu sunt rau. si apple face gafe .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Mi se pare foarte normal sa mascheze pe cat posibil brandurile laptopurilor. Cand vinzi la zeci firme cu renume acelasi produs nu cred ca ar fi ok sa favorizezi pe cineva in mod explicit (macar asa de shoric). Cat despre browser, IE a fost, este si probabil va fi de cacao, desigur impreuna cu Safari care e o gafa mai mare decat IE. Firefox rulz ;)

1 Trackback / Pingback

  1. inapoi la Windows | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*