atentie: ti se pregateste ceva!

am fost abordat de cineva (persoana serioasa) in seara asta. marti pun la punct detaliile si vei afla si tu ce te asteapta!

mai ales daca esti utilizator/iubitor de iPhone, fan boio.ro sau blogger ; )

chipintaci

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Cydia Source
    Cu cele mai tari jocuri/applicatii si cu indrumare spre site cu crackuri pt ele, ca banuiesc ca nu e nicio ilegalitate in a ne directiona spre un site :))

  2. salutare iphone people…..rabdare..k poate se supara adi si nu ne mai face surpriza…o zi buna…iphone is the best

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*