Boioglu in Evenimentul Zilei

Asta e din categoria “pe vremea mea…”

De cind a devenit un email pe un ton mai mult decit familiar sursa de documentare si de cind e un raspuns personal echivalent cu o permisiune de publicare?

Jurnalistii de azi au uitat sa mai spuna “vreau sa va citez intr-un articol…”

Anyway, in urma cu 2 zile am primit un email si un “offline pe mess”:

“Daca imi poti spune in 5 randuri povestea ta la combinatul din Tulcea, ar fi grozav. eu azi voi preda materialul la ora 12, asa ca, daca crezi ca te incadrezi in timp, te rog.”

Habar nu aveam ca raspunsul meu informal urma sa fie citat in Evenimentul zilei ca atare.

Nu ma deranjeaza ca am fost citat, dar mi se pare cel putin ciudat si neprofesional modul in care s-a intimplat toata povestea…

[multumesc Radu Buzea pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ar cam trebui sa ne obisnuim cu ideea ca locuim in Romania si e de ajuns…Unii oameni chiar nu mai au pic de respect..atat pentru sine, cat si pentru persoana de langa…De exemplu nu demult un asa zis mare dansator roman a organizat un eveniment special. A invitat una dintre cele mai bune trupe de dans din America intr-unul din cluburile bucurestene. Baietii au dansat, au facut atmosfera, show-ul a fost extraordinar. Toate bune si frumoase, urma momentul platii…bineinteles “marele organizator” a plecat fara sa spuna ceva si, cum spune tot romanu’, le-a tras o mare “teapa”! D’aia suntem pe peste tot catalogati drept tigani, etc….Vai de respectul si onoare unora….(scuze ca am deviat putin de la subiect, dar asta ca sa nu te mire daca patesti vreodata ceva de genu)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*