ce lanseaza Nokia?

mai poate nokia sa mai prinda din urma blackberry sau iphone? eu nu prea cred.

ei zic ca maine lanseaza o jucarie noua. poate un communicator cu touchscreen. imi aduc aminte cit de mult imi doream un nokia communicator in urma cu vo 4-5 ani. pozele si prezentarile erau superbe. cind am pus mina pe el, in sfarsit am fost foarte dezamagit. cind il deschideai arata bine. tasetele si ecranul mare erau OK, dar cind il tineai inchis si foloseai partea de telefon era urit si gros. asa am ramas doar la vechiul meu nokia 6310i. nu l-am lasat din mina decit in momentul in care mi-am luat iPhone.

update 2 dec. 2008: dap, e un communicator cu touchscreen. am avut dreptate : )

nokia N97 arata ca un iphone cu tastatura. nu imi place pt ca pare butucanos si nu are multi-touch screen. in plus software-ul si meniurile nokia lasa de dorit.

imi place pentru ca are camera cu led flash, usb si stereo bluetooth.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Lanseaza Nokia N97! 64GB memory, 3.5″ Touchscreen 16m Colours, Widget based O/S, 16:9 Video at 30fps, QWERTY keyboard, Click&flick 35 degree screen… si un pret de 550Euro. Cum ti se pare?

  2. :)) esti tare…a aparut un fel de communicator… in reclame arata si se misca bine. e chiar mai interesant decat iphone-ul..

  3. ….si eu am acasa o dacie de 500cp dar cand ridici capota :((……am vazut multe prezentari pentru nokia n97…uitati-va mai atenti…este cam incet…sistemul de operare este cam puturos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*