cum sa protejezi iPhone de… Apple

steve jobs a confirmat ca exista un built in “kill switch” in iPhone. jucaria nu face altcev decit sa trimita informatii despre telefonul tau pe serverele apple si sa ofere posibilitatea ca acel telefon sa fie scos din retea pt a-i proteja informatiile daca e furat/pierdut.

au aparut voci care spuneau ca jucaria nu face decit sa interzica unui hacker sa copieze informatii confidentiale gen cele generate de gps. nu intram in amanunte…

baiatu care a descoperit chestiutza a gasit si o solutie pt ea. asa ca daca iti e frica de eventualitatea blocarii definitive a telefonului tau de catre apple ai de urmat 2 pasi:

1. intra in fisierele de sistem ale telefonului tau. poti sa folosesti metoda de ssh fara wifi.

2. adauga urmatorul link in into /etc/hosts: “127.0.0.1 iphone-services.apple.com"

evident, fara ghilimele.

daca nu stii ce e ala ssh si cum sa te joci cu el, ignora postul. e posibil sa iti strici telefonul ireversibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*