de la est la vest

e diferenta intre estul si vestul americii. am simtit-o ei eu inca din primele momente petrecute in Los Angeles. si nu ma refer numai la cele trei ore pe care le-am cistigat din cauza diferentei de fus orar a Pacificului fata de Atlantic.

Am plecat azi, de pe Orlando International Airport, Florida spre LAX. avionul a avut escala in Atlanta si bineinteles, (cind vine vorba de est)…a plecat de acolo cu intirziere. Am avut o supriza placuta atunci cind am vazut ca am ajuns in LA cu 25 minute mai devreme. 

cind cobori din avion in LAX (pt cine nu stie …asta e denumirea aeroportului international din Los Angeles) observi deja primele diferente. in comparatie cu aeroportul din Miami pot sa spun ca LAX e mai bine organizat. traseele spre zona de bagaje si spre iesire sunt mai putin intortocheate. in plus, nu esti agatat de baietzii cu carucioare de valize la fiecare pas. 

chiar si autobuzele circula la intervale exacte si pe strazi nu se claxoneaza atit de mult si nici nu se conduce nervos. e doar o prima parere despre LA si despre vestul …domestic (sau care e antonimul vestului salbatic?)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Cam peste tot sunt diferente intre est si vest. La noi e maare diferenta, in Ungaria la fel, am observat ca si in Austria se simte putin diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*