Ce aduce nou Dropbox

Eu folosesc Simplenote sincronizat cu nvALT prin Simperium dar si cu alte aplicatii prin Dropbox. Faptul ca pur si simplu merge ma incurajeaza sa cred ca noua platforma creata de Dropbox este un lucru foarte bun.

Video de mai jos este Keynote-ul lor de pe 9 iulie 2013. Ce aduce nou Dropbox? Pe scurt avem un Sync API pentru documente, Drop-ins care vin cu File Chooser si File Saver si un Datastore API care face aplicatiile sa se sincronizeze (setari, bookmarks).

In astfel de momente ma bucur ca am deja 25,5GB spatiu gratuit pe Dropbox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @bogdan: incepi de aici – https://www.dropbox.com/getspace si dupa ce castigi tot spatiul gratuit oferit prin refferals poti sa participi la concursurile periodice ale Dropbox. De exemplu Dropquest 2011 iti oferea 1GB, Camera Uploads iti oferea 5GB in perioada Beta si tot asa.

    Eu am un cont cu 25,5GB si un altul cu 18,75GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*