Jurnalism de televiziune facut pe genunchi

As fi crezut ca numai la noi se poate ca un ziar sa publice o tampenie, ea sa fie preluata de o televiziune care sa o ia de buna si sa o dea in Breaking News si apoi sa o tina tot asa cu informatia gresita cu toate ca sursele oficiale si neoficiale ii spun ca e falsa.

Povestea asta cu informatiile neverificate este boala grea si cred ca toti cei care fac asemenea lucruri trebuie sanctionati la fel de tare ca atunci cind injura sau fac alte prostii la TV.

Uite ca se poate si la case mai mari, de peste ocean…

PS: Pentru cei care nu inteleg limba engleza atit de bine, numele celor 4 sunt doar transcrieri fonectice ale unor expresii si cred ca le-am mai auzit sub forma de banc vechi.

Sum Ting Wong = Something Wrong

Wi Tu Lo = We too low

Ho Lee Fuk = Holy F#ck

Bang Ding Ow sunt onomatopee.

Stirea de televiziune se refera la numele pilotilor care erau in avionul prabusit in San Francisco.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*