cauta-ti pachetul pe Google

O functie Google Search foarte putin cunoscuta este aceea de Tracking pentru Pachete. Ideea e simpla: in USA (si alte mari tari civilizate) orice pachet trimis cu FedEx, UPS, USPS si alte servicii similare are un Tracking number unic – o insiruire de litere si cifre.

Google stie sa citeasca acel numar ca fiind al unui pachet, iti identifica automat cine se ocupa de expediere si uneori iti si spune pe unde este.

Stiu ca Posta Romana se chinuie de ceva timp sa puna la punct un astfel de sistem si tare as vrea sa-l vad pe Google Search. Deocamdata ei sunt ocupati cua face deservicii clientilor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Da ,si posta romana are un serviciu asemanator dar de exemplu daca eu iti trimit tie pachet imi arata unde este pachetul doar atat timp cat este pe teritoriul tarii , dupa aceea arata ca a iesit din tara si la revedere!

  2. Generalizezi aiurea despre Posta Romana…am avut experiente mai aiurea cu DHL de ex.

  3. @ Sever:

    fiecare firma de genul asta are bube in cap. asta pt ca se bazeaza, uneori, pe oameni fara experienta. Bubele din capul Postei Romane sunt prea mari/adinci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*