intre bagaje

am dat gata 2 valize pline ochi. nu pentru mine, ci pentru Lili. Ea incepe concediul cu doua saptamani mai devreme si ma va astepta acasa.

Am descoperit avantajele “Space Bag” – acele pungi rezistente care au o valva one-way prin care scoti aerul. Am reusit sa indes intr-o valiza de 3 ori mai multe haine si tot mai era loc. Este una dintre cele mai bune metode de impachetat. Ca sa nu mai zic ca dureaza doar citeva minute sa indesi toate hainele in punga si apoi inca vo 30 secunde ca sa scoti aerul din ea.

macar de s-ar inventa si o metoda prin care sa scazi greutatea celor bagate in valize…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. e prima data cand aud de asa ceva.Si eu calatoresc destul de mult si mi se pare fantastica ideea asta. Am si cautat pe youtube. Am ramas uimit, nu mi-ar fi dat prin cap asa o idee. Ce bine ca mai postezi din cand in cand chestii din astea utile. Nu-mi ramane de facut decat sa caut si sa-mi cumpar…am o gramada de carat acasa si eu. A….si era sa uit…cu suportul tehnic pt garmin cum ramane? Daca imi spui ca stai prost cu timpul te inteleg. Oricum o sa mai arunc un ochi pe acolo ca si pana acuma. Concediu placut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*