Cartile de Kindle au DRM

Amazon are un fel tare ciudat de a implementa DRM pe cartile pentru Kindle.

“Books purchased through the Kindle Store also have DRM. It can control whether you can save and share highlights/notes, whether you can enable text-to-speech and perhaps more…”

Paul face un review interesant pentru Kindle 3. Sunt de acord cu el: Kindle este una dintre putinele jucarii in afara celor facute de Apple care isi merita banii si care e bine gandita. Doar sa nu il compari cu iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*